Red Honey bio
De koffie is geproduceerd volgens de honey-methode. Hierbij wordt de koffieboon in haar vruchtvlees gedroogd, waardoor de zoete fruitsmaak diep in de boon trekt. Dit levert een extra zoete koffie op. Een zoete koffie met tonen van ahornsiroop, melasse en een zacht bittere nasmaak van donkere chocolade. De frisse tonen zijn mooi in balans met de volle zoetheid. Deze toegankelijke koffie is geschikt voor vele zetmethoden.
Land van herkomst | Honduras |
Regio | Oost-Honduras |
Groeihoogte | 1600 meter |
Verwerkingsmethode | Honey Processed |
Smaakprofiel | Volle body en zoete afdronk |
Smaaktonen | Pure chocolade, ahornsiroop en melasse |
Aanbevolen zetmethodes | Espresso, filter, cafetière |
Koffiesoort | 100% arabica |
Roast | Dark roast |
Biologisch | Ja |
Cafeïne | Met cafeïne |
Inhoud verpakking | 250, 500 of 1000 gram |
Vanaf €7,95
10% korting bij 3 kg, 15% korting bij 6 kg